Ikony dzialu
|
06.07.2011, 06:26
|
|||
|
|||
Ikony dzialu
wersja skryptu MyBB:1.6.3
adres forum:west-skill.pl [b]na czym polega problem (screen, opis, komunikaty, nazwa i wersja wtyczki): Witam problem polega na tym ze wgralem tu z takiego poradnika do wlasnego stylu ikon dzialow lecz cos tam zmienilo nie ma ikonek ale gdy sprobuje wgrac swoje to nie dzialaja a wrzucam je images moj styl i sa one w formacie gif. Wiec w czym moze byc problem. |
|||
06.07.2011, 08:11
|
|||
|
|||
RE: Ikony dzialu
Kod: http://west-skill.pl/images/bsowo/off.gif Kod: Not Found Spróbuj dać tam obrazek, który się tak nazywa. Tworzę style dla MyBB na zamówienia - sprawdź. | Mój we-blog - projekty, szablony, pierdoły | Nie pomagam PW! Problem? Pisz na forum. |
|||
06.07.2011, 10:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.07.2011 10:28 przez Restive.)
|
|||
|
|||
Gdy to podmieniłem to automatycznie w tym obrazku pokazał się mój ale ja chcę ikony działów mieć inne zrobiłem wszystko dokładnie z poradnikiem wklejam obrazki to images/icons np dział 4 to daje nazwe 4.png wklejam do images/icons odświeżam forum i nic.
EDIT ![]() Zobaczcie działa ale nie tak jak powino chcę zakryć ten napis Dział nie zawiera nowych postów a tu mi strzeliło obok kolejną ramkę i się tam wyświetliło. |
|||
06.07.2011, 13:16
|
|||
|
|||
Czyli tak jak mod przewiduje. On tworzy dodatkową kolumne, teraz trzeba edytować szablon, aby usunąć tę standardową.
![]() Tworzę style dla MyBB na zamówienia - sprawdź. | Mój we-blog - projekty, szablony, pierdoły | Nie pomagam PW! Problem? Pisz na forum. |
|||
06.07.2011, 13:22
|
|||
|
|||
A możesz powiedzieć jak?
|
|||
06.07.2011, 13:50
|
|||
|
|||
(06.07.2011 13:22)Restive napisał(a): A możesz powiedzieć jak?Poprzez edycję szablonów? BTW. Stosuj kropki i przecinki! Pisz logicznie. Do tego zły dział. |
|||
06.07.2011, 19:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.07.2011 12:07 przez Restive.)
|
|||
|
|||
Pisze na smartfonie. A do tematu jak usunac ta kolumne bo nie wiem z gory mowie ze jestem zielony.
Proszę o zamknięcie tematu. |
|||
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości