Zaloguj się Załóż konto
Odpowiedz 
Hostname.
 
Ocena wątku:
  • 2 głosów - 3.5 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hostname.
12.05.2011, 09:16
Post: #1
Hostname.
Cześć mam pytanie dot. hostname jak go sprawdzić ponieważ localhost nie działa mi przy konwersacji bazy na inny serwer? Wink
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
12.05.2011, 12:01 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.05.2011 12:01 przez Lukasz.)
Post: #2
RE: Hostname.
Sprawdź w dokumentacji serwera lub skorzystaj z BOK Twojego usługodawcy. Smile

Znajdź nas na: Facebooku/Google+ | Download
Pomogłem? [kliknij] Smile

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
12.05.2011, 12:35
Post: #3
RE: Hostname.
(12.05.2011 12:01)Lukasz napisał(a):  Sprawdź w dokumentacji serwera lub skorzystaj z BOK Twojego usługodawcy. Smile

Gdzie szukac w tej dokumentacji ? Wink
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
12.05.2011, 12:51
Post: #4
RE: Hostname.
A skąd mam wiedzieć? Przejrzyj to co dostałeś w e-mail od usługodawcy lub poszukaj na jego stronie. Jaka to firma?

Znajdź nas na: Facebooku/Google+ | Download
Pomogłem? [kliknij] Smile

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
12.05.2011, 13:08
Post: #5
RE: Hostname.
(12.05.2011 12:51)Lukasz napisał(a):  A skąd mam wiedzieć? Przejrzyj to co dostałeś w e-mail od usługodawcy lub poszukaj na jego stronie. Jaka to firma?

Webd.pl Wink
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
12.05.2011, 13:17 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.05.2011 13:17 przez Lukasz.)
Post: #6
RE: Hostname.
Nie dostałeś żadnych informacji zakładając konto? Jaki konkretnie błąd dostajesz i co konkretnie robisz, ponieważ nie wiem co to jest "konwersacja baza na inny serwer".

Znajdź nas na: Facebooku/Google+ | Download
Pomogłem? [kliknij] Smile

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
12.05.2011, 13:29
Post: #7
RE: Hostname.
(12.05.2011 13:17)Lukasz napisał(a):  Nie dostałeś żadnych informacji zakładając konto? Jaki konkretnie błąd dostajesz i co konkretnie robisz, ponieważ nie wiem co to jest "konwersacja baza na inny serwer".

http://www.mybb.com/downloads/merge-system Wink
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
12.05.2011, 13:39
Post: #8
RE: Hostname.
Lukasz napisał(a):Jaki konkretnie błąd dostajesz


To raczej konwersja a nie konwersacja. Wink

Znajdź nas na: Facebooku/Google+ | Download
Pomogłem? [kliknij] Smile

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
12.05.2011, 13:43
Post: #9
RE: Hostname.
(12.05.2011 13:39)Lukasz napisał(a):  
Lukasz napisał(a):Jaki konkretnie błąd dostajesz


To raczej konwersja a nie konwersacja. Wink

Nie dostaję żadnego błędu bo nie wiem co wpisac w hostname Big Grin Localhost raczej odpada bo to w ogole nowy serwer Wink
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
12.05.2011, 13:47
Post: #10
RE: Hostname.
Kolego to nawet nie sprawdziłeś czy localhost działa? Niby dlaczego odpada? W większości przypadków tak jest. Wpisuj "localhost" i bez gadania. Big Grin

Znajdź nas na: Facebooku/Google+ | Download
Pomogłem? [kliknij] Smile

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości



Forum MyBBsite.pl wykorzystuje cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie, więcej informacji w polityce prywatności
Akceptuję politykę prywatność, zamknij informację