Zaloguj się Załóż konto
Odpowiedz 
Infobar
13.01.2010, 11:42 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.01.2010 16:53 przez gminanaklo.)
Post: #1
Infobar
mam problem z infobarem, zainstalowałem go, ale zlewa mi się z kolorem skórki, nie wygląda tak jak u was ...

na razie nie podaje strony z forum bo ją tworzę Wink
gdzie z folderu themes trzeba umieścić plik infobar.css
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
13.01.2010, 17:06
Post: #2
RE: Infobar
(13.01.2010 11:42)gminanaklo napisał(a):  gdzie z folderu themes trzeba umieścić plik infobar.css
?

Musi zmienić np. tło/tekst w pliku themes/infobar.css

Znajdź nas na: Facebooku/Google+ | Download
Pomogłem? [kliknij] Smile

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
13.01.2010, 18:03 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.01.2010 18:13 przez gminanaklo.)
Post: #3
RE: Infobar
okey ale gdzie go mam umieścić w katalogu na ftp??

ikonka poszła do \images\icons\lightbulb.png
infobar.php poszło do \inc\plugins\infobar.php
themes\infobar.css nie wiem gdzie umieścić

z pozostałymi wtyczkami sobie poradziłem Huh
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
13.01.2010, 18:23
Post: #4
RE: Infobar
Po prostu cały katalog themes prześlij do głównego katalogu. Możesz także otworzyć katalog themes i przesłać ten plik także do katalogu themes na serwerze. Bez różnicy, pierwsza możliwość jest po prostu szybsza

Znajdź nas na: Facebooku/Google+ | Download
Pomogłem? [kliknij] Smile

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
13.01.2010, 20:38
Post: #5
RE: Infobar
dział, czasem najprostsze rozwiązania sparwiają najwięcej kłopotu Wink
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
17.05.2010, 13:16
Post: #6
RE: Infobar
A wie ktoś jak edytować wyświetlane napisy???? bo ja niemam takiego opcji w konfiguracjiTongue :/ tylko jest możeliwość włączenia i wyłączenia dla zarejestrowanych i niezarejestrowanych :/

Film jest dobry gdy aktorka wie co ma pokazać
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
17.05.2010, 13:23 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.05.2010 13:23 przez Lukasz.)
Post: #7
RE: Infobar
Konfiguracja>>>ustawienia>>>inforbar. Pola "Message for guests" oraz "Message for not activated users", aby wpisać wiadomości musisz ustawić "Infobar for guests" i "Infobar not activated users" na TAK.

BTW. Nie podpinaj się, tylko twórz nowe wątki.

Znajdź nas na: Facebooku/Google+ | Download
Pomogłem? [kliknij] Smile

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
17.05.2010, 15:47
Post: #8
RE: Infobar
niemam tam wogóle takich pól aby coś wpisać...tylko te dwa są do zaznaczenia tak albo nie

Film jest dobry gdy aktorka wie co ma pokazać
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
17.05.2010, 16:41
Post: #9
RE: Infobar
Po zaznaczeniu "tak" zobaczysz pole do wpisania. Jeżeli jednak nic nie zobaczysz Smile odinstaluj i zainstaluj ponownie wtyczkę.

Znajdź nas na: Facebooku/Google+ | Download
Pomogłem? [kliknij] Smile

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
17.05.2010, 16:51 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.05.2010 16:57 przez Faber33.)
Post: #10
RE: Infobar
nie dało to efektu :/ a pliki themas mają być w główny katalogu...może one za to odpowiadają???? :/ kilka razy już przeinstalowałem i nic ;/ dalej to samo

Film jest dobry gdy aktorka wie co ma pokazać
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości



Forum MyBBsite.pl wykorzystuje cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie, więcej informacji w polityce prywatności
Akceptuję politykę prywatność, zamknij informację