Zaloguj się Załóż konto
Odpowiedz 
Błąd przy ładowaniu strony
 
Ocena wątku:
  • 1 głosów - 4 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Błąd przy ładowaniu strony
01.12.2010, 16:43
Post: #1
Błąd przy ładowaniu strony
Witam. Podczas ładowania mojej strony wyskakuje taki oto błąd:

Cytat:MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
145 - Table './zarabianiewnecie24_cba_pl/mybb_posts' is marked as crashed and should be repaired
Query:
SELECT COUNT(pid) AS newposts FROM mybb_posts WHERE visible=1 AND dateline>'1291215409'

O co chodzi z tym błędem???;/ i jak go naprawić

Film jest dobry gdy aktorka wie co ma pokazać
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
01.12.2010, 16:48
Post: #2
RE: Błąd przy ładowaniu strony
Spróbuj naprawić tabelę mybb_posts za pomocą PMA.

Znajdź nas na: Facebooku/Google+ | Download
Pomogłem? [kliknij] Smile

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
01.12.2010, 16:49
Post: #3
RE: Błąd przy ładowaniu strony
czyli jak to zrobić???

Film jest dobry gdy aktorka wie co ma pokazać
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
01.12.2010, 16:51
Post: #4
RE: Błąd przy ładowaniu strony
Kod:
REPAIR TABLE `mybb_posts`;

Znajdź nas na: Facebooku/Google+ | Download
Pomogłem? [kliknij] Smile

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
01.12.2010, 16:53
Post: #5
RE: Błąd przy ładowaniu strony
gdzie to mam wpisać :/ sory że tak dopytuje ale nigdy niemiałem takiego problemu

Film jest dobry gdy aktorka wie co ma pokazać
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
01.12.2010, 16:57
Post: #6
RE: Błąd przy ładowaniu strony
phpMyAdmin >>> wybierz swoją bazę (po lewej) >>> SQL

Znajdź nas na: Facebooku/Google+ | Download
Pomogłem? [kliknij] Smile

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
01.12.2010, 17:02
Post: #7
RE: Błąd przy ładowaniu strony
to znaczy jak po lewej??? ;/

Film jest dobry gdy aktorka wie co ma pokazać
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
01.12.2010, 17:07 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.12.2010 17:07 przez Lukasz.)
Post: #8
RE: Błąd przy ładowaniu strony
(01.12.2010 17:02)Faber33 napisał(a):  to znaczy jak po lewej??? ;/
Po lewej stronie jest spis baz danych. Trochę wysiłku.

Znajdź nas na: Facebooku/Google+ | Download
Pomogłem? [kliknij] Smile

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
01.12.2010, 17:11
Post: #9
RE: Błąd przy ładowaniu strony
ok udało się Big Grin dzięki za pomoc

Film jest dobry gdy aktorka wie co ma pokazać
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości



Forum MyBBsite.pl wykorzystuje cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie, więcej informacji w polityce prywatności
Akceptuję politykę prywatność, zamknij informację