Zaloguj się Załóż konto
Odpowiedz 
Błąd w inc/init.php
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Błąd w inc/init.php
28.09.2010, 15:08
Post: #1
Błąd w inc/init.php
Witam,
Mam problem w forum MyBB
wersja skryptu MyBB: 1.6
wersja używanego PHP: PHP 5
adres forum: http://www.zsme.aq.pl
firma hostingowa: http://www.Friko.pl

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/sites/z/zs/zsm/zsme.aq.pl/inc/db_.php' (include_path='.:/usr/local/share/pear') in /home/sites/z/zs/zsm/zsme.aq.pl/inc/init.php on line 101
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
28.09.2010, 15:57
Post: #2
RE: Błąd w inc/init.php
Czy Ty w ogóle zainstalowałeś forum? Smile

Znajdź nas na: Facebooku/Google+ | Download
Pomogłem? [kliknij] Smile

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
28.09.2010, 16:50
Post: #3
RE: Błąd w inc/init.php
Tak, funkcjonował tydzień. I ten błąd...
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
28.09.2010, 17:12
Post: #4
RE: Błąd w inc/init.php
Zmieniałeś/dodawałeś/usuwałeś coś? Sprawdź atrybuty plików.

Znajdź nas na: Facebooku/Google+ | Download
Pomogłem? [kliknij] Smile

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
28.09.2010, 17:15 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.09.2010 17:22 przez krzysio664.)
Post: #5
RE: Błąd w inc/init.php
Atrybuty plików są ustalone i są dobre. Zmieniałem styl (szablon), nic nie usuwałem, a dodawałem awatary do galerii.

A co jakby na nowo wysłać inc/db_.php ? zmieniło by coś?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
28.09.2010, 17:41
Post: #6
RE: Błąd w inc/init.php
Jakie masz atrybuty dla /inc/config.php i inc/setting.php?

Znajdź nas na: Facebooku/Google+ | Download
Pomogłem? [kliknij] Smile

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
28.09.2010, 18:54
Post: #7
RE: Błąd w inc/init.php
Już sobie poradziłem...
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
28.09.2010, 21:58
Post: #8
RE: Błąd w inc/init.php
(28.09.2010 18:54)krzysio664 napisał(a):  Już sobie poradziłem...
I jakie było rozwiązanie?

Znajdź nas na: Facebooku/Google+ | Download
Pomogłem? [kliknij] Smile

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości



Forum MyBBsite.pl wykorzystuje cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie, więcej informacji w polityce prywatności
Akceptuję politykę prywatność, zamknij informację