Zaloguj się Załóż konto
Odpowiedz 
Problem z logowaniem sie na forum
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z logowaniem sie na forum
13.09.2010, 16:25
Post: #1
Problem z logowaniem sie na forum
Witam
Przeniosłem ostatnio moje forum na nowy darmowy(2 lata na1&1) host.
I po wrzuceniu wszystkich plików na FTP do Folderu głównego tam jest tylko taki folder --> /.

I po zainstalowaniu forum (najnowsza wersja 1.6) ,normalnie mogę wejść do ACP zaraz po instalce ale gdy chcę się przenieść z ACP na forum wyskakuje mi biała strona i taki opis : Forum w budowie ze stosownym znakiem graficznym.

I nie wszedł bym na swoje forum gdybym przypadkowo nie wpadł na to ,że dodałem do adresu ....www.euro2012web.pl...index.php i dopiero wtedy mogłem zobaczyć gotowe forum i wejść na nie.

Bez dopisania index.php , forum nie istnieje.

Przeca nie będę ciągle ani inni userzy wpisywać do adresu ...index.php żeby się dostać na swoje forum.

Gdzie tkwi błąd co zrobiłem źle ,że wyskakuje taki kwiatek?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
13.09.2010, 18:12 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.09.2010 18:13 przez Lukasz.)
Post: #2
RE: Problem z logowaniem sie na forum
Wrzuć do htaccess
Kod:
DirectoryIndex index.php

EDIT: Albo spróbuj skasować plik index.html

Znajdź nas na: Facebooku/Google+ | Download
Pomogłem? [kliknij] Smile

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
13.09.2010, 18:57
Post: #3
RE: Problem z logowaniem sie na forum
dodałem wpis...wywaliłem index.html i...po kilkukrotnym odświeżeniu strony pomogło...działa normalnie

reput poszedł Smile
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości



Forum MyBBsite.pl wykorzystuje cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie, więcej informacji w polityce prywatności
Akceptuję politykę prywatność, zamknij informację