Wybór hostingu - proszę o radę
|
01.09.2010, 06:06
|
|||
|
|||
RE: Wybór hostingu - proszę o radę
Dziękuję serdecznie wszystkim za pomoc i rady.
Temat można zamknąć. PS: Lukasz napisał(a):Swoją droga dziwne, że Twoje forum powoduje aż takie duże obciążenie. Stwórz wątek w dziale poświęconym MyBB i podaj listę wtyczek, sposób cachowania, użycie pamięci i liczbę zapytań w jakimś wątku oraz na stronie głównej.Zgodnie z Twoją radą, najpewniej jeszcze dziś wieczorem stworzę taki temat, bo z tego, co widzę, to dotychczasowy serwer wcale nie jest taki słaby, a jednak się krztusił... Forum Literackie Inkaustus - Wejdź a już zostaniesz. |
|||
31.10.2010, 14:23
|
|||
|
|||
Temat już przestarzały, ale dla potomności i ja chciałbym tutaj coś zostawić.
Sam polecam ofertę firmy ITL (http://www.itl.pl), której jestem użytkownikiem i z której jestem na tyle zadowolony, że mogę ją wszystkim polecić. |
|||
30.11.2010, 09:27
|
|||
|
|||
a ja od siebie dorzucę http://www.cal.pl - szybki, niewygórowana cena, przystępny i ekipa jest kompetentna
![]() |
|||
05.12.2010, 09:59
|
|||
|
|||
Tanie i dobre serwery - netmark.pl. Support odpowiada w 15 minut.
|
|||
13.12.2010, 22:27
|
|||
|
|||
Zakupiłem sobie pakiet z domeną na rok...kiedy można spodziewać się aktywacji domeny??? bo narazie jest "Oczekuje" ???
Film jest dobry gdy aktorka wie co ma pokazać |
|||
13.12.2010, 22:46
|
|||
|
|||
(13.12.2010 22:27)Faber33 napisał(a): Zakupiłem sobie pakiet z domeną na rok...kiedy można spodziewać się aktywacji domeny??? bo narazie jest "Oczekuje" ???To raczej pytanie do firmy. |
|||
15.12.2010, 14:47
|
|||
|
|||
to inaczej zapytam...domena też jest udostępniana do tego testu na 14 dni??
Film jest dobry gdy aktorka wie co ma pokazać |
|||
15.12.2010, 15:59
|
|||
|
|||
(15.12.2010 14:47)Faber33 napisał(a): to inaczej zapytam...domena też jest udostępniana do tego testu na 14 dni?? Raczej nie, ale zapytaj firmę. Tworzenie stron www - wBoard.net System prywatnych Presell Pages - Precle.xemix.eu Grupa profesjonalnych katalogów stron - Katalogi.xemix.eu |
|||
06.02.2011, 11:33
|
|||
|
|||
Ja polecam usługi firmy masternet.pl. Miła obsługa, szybka pomoc, a przede wszystkim niskie ceny
![]() |
|||
06.02.2011, 11:54
|
|||
|
|||
A ja też polecę coś z czego korzystam parę lat. Jeżeli prowadzisz duże strony polecam amerykański dreamhost.com, na początku wydawało się to oszukane, ale jeszcze nie miałem z nimi problemów. Również polecam serwery dedykowane OVH. Tak samo wykorzystuje je od dłuższego czasu i póki co nie zamierzam zmieniać. Oczywiście, przy umowach na dłuższy okres lub paroletniej współpracy otrzymałem niewielkie (ale zawsze to) zniżki.
![]() Tworzę style dla MyBB na zamówienia - sprawdź. | Mój we-blog - projekty, szablony, pierdoły | Nie pomagam PW! Problem? Pisz na forum. |
|||
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości