Zaloguj się Załóż konto
Odpowiedz 
Blad w widoku watku ..
 
Ocena wątku:
  • 1 głosów - 3 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Blad w widoku watku ..
26.08.2010, 12:22
Post: #1
Blad w widoku watku ..
Mam taki problem jak wejde w dzial gdzie sa posty napisane..

[Obrazek: 07948232796568741699.jpg]

Gdzie lezy przyczyna ? I jak to usunac?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
26.08.2010, 12:52
Post: #2
RE: Blad w widoku watku ..

  1. link do forum
  2. jaki to styl? W innych stylach też tak jest?
  3. lista wtyczek i wprowadzonych modyfikacji
  4. błąd wystąpił nagle?

Znajdź nas na: Facebooku/Google+ | Download
Pomogłem? [kliknij] Smile

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
26.08.2010, 13:14
Post: #3
RE: Blad w widoku watku ..
http://www.forum.cyberstacja.fm ...grafike sam robilem..a styl wykorzystany to "vnm"

blad wystapil po zmianie z "deafult" na "vnm" ..tylko ze uzywam tego stylu na innym forum i wszystko jest git.

lista wtyczek
[Obrazek: 09959875277143923784.jpg]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
26.08.2010, 13:16
Post: #4
RE: Blad w widoku watku ..
To teraz jeszcze jedno pytanie: czy błąd występuje również na domyślnym stylu? Jeżeli nie to musiałeś coś w szablonach zepsuć podczas tworzenia własnego pakietu graficznego.

[Obrazek: 31349.png]
[Obrazek: 28026.jpg]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
26.08.2010, 13:19
Post: #5
RE: Blad w widoku watku ..
Wyczyść cookies dla domeny forum.cyberstacja.fm.

Znajdź nas na: Facebooku/Google+ | Download
Pomogłem? [kliknij] Smile

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
26.08.2010, 13:20
Post: #6
RE: Blad w widoku watku ..
a to z tego samego stylu..tylko inna kolorystyka

[Obrazek: 88598899034997898782.jpg]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
26.08.2010, 13:22
Post: #7
RE: Blad w widoku watku ..
Teraz wszedłem jako gość do działu i wszystko wyświetla się prawidłowo, więc z tego wnioskuje, że tylko admini i modzi mają ten błąd...

Btw: po co nam ten screen? W widoku kategorii również jest błąd?

[Obrazek: 31349.png]
[Obrazek: 28026.jpg]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
26.08.2010, 13:25
Post: #8
RE: Blad w widoku watku ..
(26.08.2010 13:20)Cuban napisał(a):  a to z tego samego stylu..tylko inna kolorystyka
A po co ten zrzut ekranowy? Opisz dokładnie w czym tkwi problem.

Znajdź nas na: Facebooku/Google+ | Download
Pomogłem? [kliknij] Smile

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
26.08.2010, 13:26 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.08.2010 13:26 przez Cuban.)
Post: #9
RE: Blad w widoku watku ..
hmm..no jako gosc tego nie ma ..wiec jak to usunac? bo jak wejde jako admin to jest...
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
26.08.2010, 13:29
Post: #10
RE: Blad w widoku watku ..
Pytasz jak to naprawić? Nie wiem może przydałoby się przywrócić szablony z rodziny widoku działu. Jak to nie pomoże to pozostaje jedynie robienie stylu od podstaw, a nie przerabianie gotowców. Więcej pomysłów niestety nie mam...

[Obrazek: 31349.png]
[Obrazek: 28026.jpg]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości



Forum MyBBsite.pl wykorzystuje cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie, więcej informacji w polityce prywatności
Akceptuję politykę prywatność, zamknij informację