Zaloguj się Załóż konto
Odpowiedz 
[wydzielone] nie dochodzą e-maile z linkiem aktywacyjnym
10.05.2010, 09:19
Post: #1
[wydzielone] nie dochodzą e-maile z linkiem aktywacyjnym
jak wysyłać maile, powiadomienia o akceptacji itp? zawsze dostaje info, że wiadomość została wysłana ale nigdy nie dochodzi... co zrobić?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
10.05.2010, 15:53
Post: #2
RE: [wydzielone] nie dochodzą e-maile z linkiem aktywacyjnym
Korzystasz z mail() czy wysyłasz przez smtp? Jaki usługodawca?

Znajdź nas na: Facebooku/Google+ | Download
Pomogłem? [kliknij] Smile

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
11.05.2010, 04:47
Post: #3
RE: [wydzielone] nie dochodzą e-maile z linkiem aktywacyjnym
ok. dzieki za odpowiedzi... sprawa wygląda tak: założyłem kiedyś forum na ning.com i wszystko pięknie hulało. ale nagle ning zażądał opłat i to wcale nie małych, więc postanowiłem przenieść forum na stronę mojego stowarzyszenia. ale ponieważ nie bardzo wiem jak się pracuje ze skryptami php itp, nie mogę poustawiać tych wszystkich rzeczy... będę wdzięczny za "kawę na ławę" bez pytań typu czy wysyłam maila przez php czy stmp... ja tych pytań nie rozumiem! Smile z góry dzięki wielkie! alex
ps
tu mam do tej pory forum: http://www.obywatelenarowery.ning.com
a tu jest strona stowarzyszenia: http://www.obywatelenarowery.pl
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
11.05.2010, 21:59
Post: #4
RE: [wydzielone] nie dochodzą e-maile z linkiem aktywacyjnym
Przecież Twój problem nie dotyczy MyBB, kieruj swoje pytania bezpośrednio do usługodawcy, czyli ning.com.

Przenoszę do Chillout.

Znajdź nas na: Facebooku/Google+ | Download
Pomogłem? [kliknij] Smile

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
12.05.2010, 01:45
Post: #5
RE: [wydzielone] nie dochodzą e-maile z linkiem aktywacyjnym
przecież napisałem, że chce założyć nowe forum bo to na ning.com się nie sprawdziło!
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
12.05.2010, 16:22
Post: #6
RE: [wydzielone] nie dochodzą e-maile z linkiem aktywacyjnym
Przepraszam, za szybko przeczytałem Twój post. Polecam http://mybbsite.pl/zakladanie-forum-od-podstaw/ w punkcie 6 masz linki do odpowiednich tekstów.

Znajdź nas na: Facebooku/Google+ | Download
Pomogłem? [kliknij] Smile

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości



Forum MyBBsite.pl wykorzystuje cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie, więcej informacji w polityce prywatności
Akceptuję politykę prywatność, zamknij informację