Zaloguj się Załóż konto
Odpowiedz 
Brak index.html po instalacji
 
Ocena wątku:
  • 1 głosów - 5 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Brak index.html po instalacji
16.05.2013, 15:48 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.05.2013 16:28 przez server.)
Post: #1
Brak index.html po instalacji
Witam,

Mam taki problem, iż po instalacji silnika MyBB i wejściu na stronę wyświetlana jest lista katalogów wgranych na serwer (wejdźcie i sprawdźcie). Prawdopodobnie jest to wina tego, iż w katalogu nie mam pliku index.html Co na to można poradzić? Dodam, iż jeśli wchodzę na /portal.php to strona widnieje tak jak powinna w postaci portalu oraz, że w katalogu znajduję się plik index.php. Proszę o pomoc!

moja strona to : handballpro.pl
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
16.05.2013, 18:18
Post: #2
RE: Brak index.html po instalacji
Z tego co widzę wszystko jest ok.

Znajdź nas na: Facebooku/Google+ | Download
Pomogłem? [kliknij] Smile

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
16.05.2013, 21:26 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.05.2013 21:26 przez server.)
Post: #3
RE: Brak index.html po instalacji
No już tak, poprosiłem pewnego gościa, który pomaga na innym forum i mi naprawił. Smile A wątków się tu u Was nie da usuwać.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości



Forum MyBBsite.pl wykorzystuje cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie, więcej informacji w polityce prywatności
Akceptuję politykę prywatność, zamknij informację