Zaloguj się Załóż konto
Odpowiedz 
Importowanie Bazy
 
Ocena wątku:
  • 1 głosów - 5 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Importowanie Bazy
16.02.2013, 17:03 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.02.2013 17:20 przez Lukasz.)
Post: #1
Importowanie Bazy
Witajcie ponownie!

A więc z hostingu cba.pl eksportowałem sobie baze z phpMyAdmin a następnie wszedłem do PhpMyAdmin ze strony fwl.pl chciałem sobie zaimportować bazę ale mam błąd SS:
http://i49.tinypic.com/2v2v0w7.png

Dziękuje za pomoc i pozdrawiam!
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
16.02.2013, 17:25
Post: #2
RE: Importowanie Bazy
Zwróciłeś uwagę co to za komunikat?
Otwórz plik SQL i w podanej linijce zmień ferrycraft_cba_pl na nazwę bazy na nowym serwerze.

BTW Nadawaj poprawne tytuły oraz nie osadzaj takich dużych grafik.

Znajdź nas na: Facebooku/Google+ | Download
Pomogłem? [kliknij] Smile

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
16.02.2013, 18:11
Post: #3
RE: Importowanie Bazy
Nazwa bazy danych czy host? I które "ferrycraft_cba_pl" zmienić bo są 2
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
16.02.2013, 18:47
Post: #4
RE: Importowanie Bazy
(16.02.2013 18:11)DanxSG napisał(a):  I które "ferrycraft_cba_pl" zmienić bo są 2
W poleceniu, które występuje na komunikacje, czyli
Kod PHP:
CREATE DATABASE `ferrycraft_cba_pl` ... 

Znajdź nas na: Facebooku/Google+ | Download
Pomogłem? [kliknij] Smile

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
16.02.2013, 19:50
Post: #5
RE: Importowanie Bazy
Po wpisaniu Hosta lub Baza, zmienia się tylko nazwa z ferrycraft_cba_pl na daną nazwe którą zmieniam.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
16.02.2013, 22:08
Post: #6
RE: Importowanie Bazy
(16.02.2013 19:50)DanxSG napisał(a):  Po wpisaniu Hosta lub Baza
Nie za bardzo rozumiem. Wpisz tam nazwę swojej bazy możesz również spróbować usunąć tą linię.

Znajdź nas na: Facebooku/Google+ | Download
Pomogłem? [kliknij] Smile

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
16.02.2013, 23:14
Post: #7
RE: Importowanie Bazy
Usunąłęm tę linię i wszystko śmiga, dziekuje za pomoc i pozdrawiam
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości



Forum MyBBsite.pl wykorzystuje cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie, więcej informacji w polityce prywatności
Akceptuję politykę prywatność, zamknij informację