Menu przerzucenie na lewo.
|
01.11.2012, 21:14
|
|||
|
|||
Menu przerzucenie na lewo.
Witam ma problem.
Wygląda to tak: ![]() Chciałbym, żeby to "menu" (Strona główna, szukaj etc.) było od lewej strony, a nie na środku, i najlepiej, żeby to zielone tło ciągnęło się od lewej do prawej(napisy by było od lewej strony). Tak było dopóty dopóki nie usunąłem reklamy, który gościu dodał do swojego stylu. Strona WWW: to jest zabawa na localhost. Oto kod, który zmieniłem i menu jest na środku. Kod: <div class="tcat2"><div style="padding-left:118px; float:left; padding-top:18px;">Jailbreak for Counter Strike 1.6<div style="float:right; padding-left:200px;">{$lang->welcome_current_time}</div></div></div> |
|||
01.11.2012, 21:49
|
|||
|
|||
RE: Menu przerzucenie na lewo.
Musisz stworzyć jakieś testowe forum i wrzucić styl. Ewentualnie eksportuj ten styl i podaj tutaj plik.
|
|||
01.11.2012, 21:55
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.11.2012 21:56 przez huberttm.)
|
|||
|
|||
RE: Menu przerzucenie na lewo.
Już sobie poradziłem.
Może ktoś będzie szukał w google styl edivision.pl nagłówek bez reklam (bez slider facebook, bez ip serwerów, bez reklam ad) to ACP-> Style i szablony -> Szablony -> twoj styl (edivision) -> nagłówek (szablony) -> header oto kod: Kod: <div class="tcat2"><div style="padding-left:118px; float:left; padding-top:18px;">JailBreak Profesjonalna Sieć Serwerów Counter - Strike 1.6<div style="float:right; padding-left:200px;">{$lang->welcome_current_time}</div></div></div> Jeśli zamykacie tutaj tematy to możecie też zamknąć ![]() |
|||
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości