Zaloguj się Załóż konto
Odpowiedz 
Jak wstawić odtwarzacz?
 
Ocena wątku:
  • 2 głosów - 4 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak wstawić odtwarzacz?
23.07.2012, 20:28
Post: #11
RE: Jak wstawić odtwarzacz?
Przykro mi nie działa nawet dla audio Sad
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
23.07.2012, 20:52
Post: #12
RE: Jak wstawić odtwarzacz?
Podaj link do jakiegoś przykładowego posta

Znajdź nas na: Facebooku/Google+ | Download
Pomogłem? [kliknij] Smile

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
23.07.2012, 20:54
Post: #13
RE: Jak wstawić odtwarzacz?
http://programet.cba.pl/showthread.php?tid=5
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
23.07.2012, 21:06 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.07.2012 21:07 przez Lukasz.)
Post: #14
RE: Jak wstawić odtwarzacz?
usuń ikonę ":/"

Znajdź nas na: Facebooku/Google+ | Download
Pomogłem? [kliknij] Smile

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
23.07.2012, 21:11
Post: #15
RE: Jak wstawić odtwarzacz?
Świetnie ! Działa dziękuje po raz kolejny Smile
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
23.07.2012, 21:20
Post: #16
RE: Jak wstawić odtwarzacz?
Nie ma za co. Popularny błąd.

Znajdź nas na: Facebooku/Google+ | Download
Pomogłem? [kliknij] Smile

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości



Forum MyBBsite.pl wykorzystuje cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie, więcej informacji w polityce prywatności
Akceptuję politykę prywatność, zamknij informację