Zaloguj się Załóż konto
Odpowiedz 
Jak wstawić odtwarzacz?
 
Ocena wątku:
  • 2 głosów - 4 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak wstawić odtwarzacz?
23.07.2012, 16:57
Post: #1
Jak wstawić odtwarzacz?
Cześć wszystkim Smile
Kiedyś widziałem na jednych ze stronek że jest sam odtwarzacz ze strony wrzuta.pl , chciałbym wiedzieć jak można ją wstawić. Jeśli ktoś wie niech napisze Wink.

Pozdrawiam Smile
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
23.07.2012, 17:15
Post: #2
RE: Jak wstawić odtwarzacz?
Na każdej podstronie możesz pobrać kod (przycisk "dodaj do" i następnie "kod na stronę"). O to chodzi?

Znajdź nas na: Facebooku/Google+ | Download
Pomogłem? [kliknij] Smile

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
23.07.2012, 17:43
Post: #3
RE: Jak wstawić odtwarzacz?
No to akurat wiem, tylko jak to wstawić żeby był taki odtwarzacz np. w komentarzu bądź w temacie.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
23.07.2012, 17:51 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.07.2012 17:51 przez Lukasz.)
Post: #4
RE: Jak wstawić odtwarzacz?
Stwórz nowe MyCode, ponieważ włączanie HTML nie jest bezpiecznym rozwiązaniem.

Czyli jednak przeniosę do działu dla MyBB Big Grin

Znajdź nas na: Facebooku/Google+ | Download
Pomogłem? [kliknij] Smile

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
23.07.2012, 18:05 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.07.2012 18:17 przez DanxSG.)
Post: #5
RE: Jak wstawić odtwarzacz?
Jak zrobić ten MyCode?
Znalazłem takie coś: http://forum.mybboard.pl/wiki.php?mycode-wrzuta.html
Zrobiłem to, ale jak pisze temat to jak zrobić ten odtwarzacz, albo jak użyć MyCode?
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
23.07.2012, 19:07
Post: #6
RE: Jak wstawić odtwarzacz?
http://docs.mybb.com/Admin_CP_Config_MyCode.html To zwykłe wyrażenia regularne, tylko trzeba się przyjrzeć jak wygląda kod Wrzuty. Pytaj w razie potrzeby.

Znajdź nas na: Facebooku/Google+ | Download
Pomogłem? [kliknij] Smile

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
23.07.2012, 19:22
Post: #7
RE: Jak wstawić odtwarzacz?
Hmmm. dalej nie rozumiem jak go użyć ;x. Zrobiłem już ten MyCode, ale w komentarzu jak wpisuje np.

[wrz\]http://w841.wrzuta.pl/audio/8KGPGrfUW9T/robert_m_dirty_rush_-_heart_of_you[/wrz\]


Nie działa, nie wiem o co chodzi ;x.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
23.07.2012, 19:30
Post: #8
RE: Jak wstawić odtwarzacz?
Podaj co wpisałeś do MyCode

Znajdź nas na: Facebooku/Google+ | Download
Pomogłem? [kliknij] Smile

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
23.07.2012, 19:51
Post: #9
RE: Jak wstawić odtwarzacz?
Tytuł:

Wrzuta


Wyrażenie regularne:

\[wrz\]http://(.*?).wrzuta.pl/audio/(.*?)/(.*?)\[/wrz\]


Zamiana:

<script type="text/javascript" src="http://www.wrzuta.pl/embed_audio.js?key=$2&login=$1&width=450&bg=ffffff"></script>

Włączony?

Tak
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
23.07.2012, 20:16
Post: #10
RE: Jak wstawić odtwarzacz?
(23.07.2012 19:22)DanxSG napisał(a):  [wrz\]http://w841.wrzuta.pl/audio/8KGPGrfUW9T/robert_m_dirty_rush_-_heart_of_you[/wrz\]
musisz wpisać
Cytat:[wrz]link[/wrz]

Natomiast działa to tylko dla audio, dla wideo trzeba zrobić osobne MyCode.

Znajdź nas na: Facebooku/Google+ | Download
Pomogłem? [kliknij] Smile

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości



Forum MyBBsite.pl wykorzystuje cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie, więcej informacji w polityce prywatności
Akceptuję politykę prywatność, zamknij informację