Zaloguj się Załóż konto
Odpowiedz 
Błąd przy otwieraniu PA.
 
Ocena wątku:
  • 2 głosów - 4 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Błąd przy otwieraniu PA.
22.07.2012, 21:03 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.07.2012 21:10 przez Lukasz.)
Post: #1
Błąd przy otwieraniu PA.
Witam, mam problem.
Adres: http://www.E-Serwerki.pl
Wersja: 1.6.8
Otóż gdy chcę otworzyć Panel admina, wyświetla mi się błąd.
Nie mam pojęcia co zrobić, proszę Was bardzo o pomoc;/
SS: http://dajfoto.pl/images/p6USx.png
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
22.07.2012, 21:10
Post: #2
RE: Błąd przy otwieraniu PA.
Wprowadzałeś jakieś zmiany? Poczekaj chwilę, ponieważ czasami taki błąd pokazuje się w przypadku błędu serwera.

BTW. Nie osadzaj dużych grafik, ponieważ forum się rozjeżdża. Smile

Znajdź nas na: Facebooku/Google+ | Download
Pomogłem? [kliknij] Smile

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
22.07.2012, 21:54
Post: #3
RE: Błąd przy otwieraniu PA.
Tak, dodawałem plugin ForumIcons, i musiałem ustawić chmody dla admin/index, ustawiłem je i gdy wcisnąłem instaluj plugin, wystąpił ten błąd i koniec. Podmieniałem już te pliki i nic to nie dało. Nie wiem co robić.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
22.07.2012, 21:58 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.07.2012 21:59 przez Lukasz.)
Post: #4
RE: Błąd przy otwieraniu PA.
Podaj jakie masz chmody dla katalogu /admin jak i dla pliku /admin/index.php

Znajdź nas na: Facebooku/Google+ | Download
Pomogłem? [kliknij] Smile

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
22.07.2012, 22:02
Post: #5
RE: Błąd przy otwieraniu PA.
/admin - 755
/index.php - 666
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
22.07.2012, 23:00 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.07.2012 23:02 przez Lukasz.)
Post: #6
RE: Błąd przy otwieraniu PA.
Masz plik htaccess w katalogu admin? Podaj go, jeżeli tak.

Spróbuj zmienić chmod dla /admin/index.php na 644. Skontaktuj się również z usługodawcą.

Oprócz /admin i /admin/index.php zmieniałeś jeszcze jakiś chmod?

Znajdź nas na: Facebooku/Google+ | Download
Pomogłem? [kliknij] Smile

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
24.07.2012, 22:00
Post: #7
RE: Błąd przy otwieraniu PA.
Zmieniłem na 644, i wyświetla się teraz taki błąd:
Kod:
Forbidden

You don't have permission to access /admin/index.php on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
25.07.2012, 11:45 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.07.2012 12:21 przez Lukasz.)
Post: #8
RE: Błąd przy otwieraniu PA.
a gdy admin/index.php ma 755 wyrzuca błąd taki jak podałeś w pierwszym poście. Masz plik htaccess w /admin?

Znajdź nas na: Facebooku/Google+ | Download
Pomogłem? [kliknij] Smile

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
25.07.2012, 12:34
Post: #9
RE: Błąd przy otwieraniu PA.
Nie, gdy jest 755 wyświetla się taki komunikat jak w 7 poście. Nie, nie mam pliku htaccess w katalogu admin.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
26.07.2012, 19:47
Post: #10
RE: Błąd przy otwieraniu PA.
Sprawdzałeś logi? Podmieniałeś pliki?

Znajdź nas na: Facebooku/Google+ | Download
Pomogłem? [kliknij] Smile

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości



Forum MyBBsite.pl wykorzystuje cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie, więcej informacji w polityce prywatności
Akceptuję politykę prywatność, zamknij informację