Zaloguj się Załóż konto
Odpowiedz 
Przenosiny
 
Ocena wątku:
  • 2 głosów - 2 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Przenosiny
21.07.2012, 16:11
Post: #1
Przenosiny
Cześć tutaj Damian.

Chciałem zapytać czemu wywala mi błąd jak wpisuje http://www.mojastrona.pl/bigdump/bigdump.php.
Zrobiłem wszystko dokładnie jak w poradniuku : http://mybbsite.pl/jak-przeniesc-mybb-na-inny-serwer

Oto SS: http://i47.tinypic.com/2mnf11d.jpg

Dziękuje za pomoc i pozdrawiam !
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
21.07.2012, 16:22
Post: #2
RE: Przenosiny
Ile MB ma Twoja baza danych?

Znajdź nas na: Facebooku/Google+ | Download
Pomogłem? [kliknij] Smile

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
21.07.2012, 16:25
Post: #3
RE: Przenosiny
W winrar to 581 KB
A rozpakowana to 4,56 MB
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
21.07.2012, 16:58
Post: #4
RE: Przenosiny
To wrzuć ją po prostu za pomocą phpMyAdmin.

BTW Nadaj poprawne tytuły Smile

Znajdź nas na: Facebooku/Google+ | Download
Pomogłem? [kliknij] Smile

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
21.07.2012, 17:17
Post: #5
RE: Przenosiny
Jak chce gdzie indziej wgrać przez phpMyAdmin wywala mi błąd ...: http://i45.tinypic.com/2h81ffp.jpg
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
21.07.2012, 17:23
Post: #6
RE: Przenosiny
Najpierw wybierz bazę danych w phpMyAdmin, a dopiero rozpocznij import.

Znajdź nas na: Facebooku/Google+ | Download
Pomogłem? [kliknij] Smile

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
21.07.2012, 17:32
Post: #7
RE: Przenosiny
Zaznaczam: http://i45.tinypic.com/3326tch.jpg Tak daje i klikam import i wywala mi błąd co wyżej SS dałem.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
21.07.2012, 17:38
Post: #8
RE: Przenosiny
A wybrałeś bazę danych (po lewej stronie w PMA masz listę baz danych) przed importem? Pisząc baza danych mam na myślę bazę, która masz na serwerze, na którym importujesz, a nie plik SQL na Twoim serwerze.

Znajdź nas na: Facebooku/Google+ | Download
Pomogłem? [kliknij] Smile

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
21.07.2012, 18:00
Post: #9
RE: Przenosiny
Baze danych uzyskałem z mojej strony ACP->Narzędzia-> baza danych
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
21.07.2012, 18:07
Post: #10
RE: Przenosiny
Ale czy Ty przeczytałeś to co pisałem? Smile Czy pisałem coś o ACP?
Wchodzisz do phpMyAdmin (na nowym serwerze!), wybierasz bazę danych (lista jest po lewej) i dopiero wtedy wybierasz opcję importowania.

Znajdź nas na: Facebooku/Google+ | Download
Pomogłem? [kliknij] Smile

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości



Forum MyBBsite.pl wykorzystuje cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie, więcej informacji w polityce prywatności
Akceptuję politykę prywatność, zamknij informację