Nie mogę dołączać obrazków
|
02.04.2012, 14:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.04.2012 14:11 przez duxx.)
|
|||
|
|||
Nie mogę dołączać obrazków
Tak, to ja, etatowy maruda. Od wczoraj nie można dołączać obrazków po wybraniu opcji "Wprowadź obrazek". Dokładniej, wchodzą tylko miniaturki, i nie chodzi mi o dodawanie obrazków w załącznikach tylko przy pisaniu nowych wątków czy wybraniu opcji "Odpowiedz". Na pewno nic nie zmieniałem w ustawieniach. Chyba nic
![]() |
|||
02.04.2012, 15:03
|
|||
|
|||
RE: Nie mogę dołączać obrazków
Opisz konkretniej swój problem, ponieważ nie zrozumiałem co konkretnie masz na myśli. Co konkretnie znaczy, że "nie można dołączyć obrazków" oraz "wchodzą tylko miniaturki"?
|
|||
02.04.2012, 15:48
|
|||
|
|||
Jeżeli chcę wrzucić jakiś artykuł, np teraz z wirtualnej polski; "KRRIT nałożyła karę na Radio Eska za audycję Kuby Wojewódzkiego i Michała Figurskiego", i dołączyć zdjęcie w oryginalnym rozmiarze, to zamiast zdjęcia ukazuje się tylko ikonka, gdy to samo zdjęcie wrzucę z podglądu artykułu, czyli mniejszy rozmiar, zdjęcie wchodzi. Ty to się ze mną masz, troszkę współczuję ale liczę na pomoc, jak zwykle.
|
|||
02.04.2012, 15:54
|
|||
|
|||
Nadal nie rozumiem. Podaj jakiś przykład na swoim forum.
|
|||
02.04.2012, 16:12
|
|||
|
|||
RE: Nie mogę dołączać obrazków | |||
02.04.2012, 16:20
|
|||
|
|||
Zwróć uwagę jak wygląda Twój adres do grafiki.
|
|||
02.04.2012, 16:40
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.04.2012 16:42 przez duxx.)
|
|||
|
|||
A powinien.....? Łukasz, wiem, że jeden problem jeden wątek, ale znowu coś się sypie na moim forum, ci co je opuścili wylogowując się, nie mogą się ponownie zalogować, ja też teraz założyłem nowe konto, i faktycznie, rejestracja przebiegła pomyślnie a zalogować się nie mogę. Ja, jako admin nigdy się nie wylogowuję, więc tego problemu na razie nie mam, ale podobna awaria miała miejsce kilka dni temu, tak się posypało, że w konsekwencji nie mogłem wejść w PA. Kurczę, miej wyrozumiałość, nie warnuj mnie, poradź coś.
PS! Już nie mogę wejść do PA. |
|||
02.04.2012, 16:53
|
|||
|
|||
|
|||
02.04.2012, 17:04
|
|||
|
|||
Moje "A powinien....?" to było pytanie, co to za błąd. Łukasz, czy mam pisać nowy wątek odnośnie sypania się forum?
|
|||
02.04.2012, 17:06
|
|||
|
|||
Po prostu podałeś błędy adres URL, zamień na
Kod: http://i.wp.pl/a/f/jpeg/28764/akpa_wojewodzki_figurski_600.jpeg Jeden wątek = jeden problem. |
|||
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości