Syntax error
|
29.09.2010, 15:00
|
|||
|
|||
Syntax error
Mam bardzo dziwny błąd. Wrzucałem już MyBB 2x na serwer, i następujący błąd cały czas się "pojawia":
Kod: Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting T_OLD_FUNCTION or T_FUNCTION or T_VAR or '}' in /homez.379/xemixblo/www/mybb/inc/class_error.php on line 51 Dlaczego dziwny? Dlatego, że gdy instaluje tę samą kopię MyBB, tyle, że na localhoscie wszystko pięknie gra, a na serwerze z OVH już nie. Dlaczego? Co jest przyczyną? Już nie wiem co mam o tym myśleć... Tworzenie stron www - wBoard.net System prywatnych Presell Pages - Precle.xemix.eu Grupa profesjonalnych katalogów stron - Katalogi.xemix.eu |
|||
30.09.2010, 17:05
|
|||
|
|||
RE: Syntax error
Jaką wersję PHP masz na serwerze?
|
|||
30.09.2010, 18:22
|
|||
|
|||
Podaj treść pliku /inc/class_error.php.
Postęp tłumaczenia: 96% [##############################] [marines w sieci]> FB :: Launchpad :: Blog |
|||
30.09.2010, 18:34
|
|||
|
|||
(30.09.2010 17:05)Lukasz napisał(a): Jaką wersję PHP masz na serwerze? No własnie... problem rozwiązany, skonfigurowałem PHP, ustawiłem najnowsze i wszystko gra ![]() Tworzenie stron www - wBoard.net System prywatnych Presell Pages - Precle.xemix.eu Grupa profesjonalnych katalogów stron - Katalogi.xemix.eu |
|||
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości